Vitamíny na srdce? Objavte Cardio Guard

Srdcové choroby tvoria v Európskej únii viac ako 40% všetkých úmrtí ročne, pričom ich počet sa pohybuje okolo 1,8 milióna. Mnohí už skúšali rôzne vitamíny na srdce, tabletky, hľadali cesty ako posilniť srdcové funkcie no napriek vytrvalosti museli čeliť sklamaniam a vysnívaný pocit plnej energie a života bez obmedzení zostal v nedohľadne.

Existuje účinný výživový doplnok na srdce?

Odpoveď nájdete v jedinečnom zložení a klinicky overených účinkoch, ktoré ponúka výživový doplnok Healie Cardio Guard vyrobený z čisto prírodných zložiek.

Cardio Guard kombinuje silu citrusových flavonoidov a extraktu z borovice prímorskej. Tieto dve zložky spoločne pracujú na ochrane vášho srdca a celkovom zlepšení zdravia.

Klinická skúška potvrdila účinnosť Cardio Guard-u pri udržiavaní zdravej hladiny LDL cholesterolu a zlepšovaní funkcie endotelu. Dôležitú úlohu zohráva aj pri stabilizovaní činnosti krvných doštičiek a znižovaní rizika trombózy.

5 dôvodov, prečo si vybrať Cardio Guard

  1. Podpora zdravých kardiovaskulárnych funkcií.Klinické štúdie dokazujú účinnosť bergamotovej šťavy pri udržiavaní zdravej hladiny LDL cholesterolu.
  2. Antioxidačná ochrana.Flavonoidy obsiahnuté v extrakte citrusovej šťavy poskytujú silnú antioxidačnú ochranu, ktorá chráni vaše srdce pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi.
  3. Metabolický wellness.Zložky produktu pomáhajú zlepšovať metabolické procesy v tele a podporujú zdravú hladinu cholesterolu.
  4. Zlepšenie funkcie endotelu.Extrakt z borovice prímorskej pomáha zlepšovať funkciu vaskulárneho mediátora oxid dusnatý (NO) a upravuje zvýšený krvný tlak.
  5. Klinicky testované.Cardio Guard bol testovaný na mužoch a ženách, pričom štúdie preukázali jeho účinnosť pri podpore zdravých kardiovaskulárnych funkcií.

Sľubujeme realitu, nie zázraky

Upozorňujeme, že Cardio Guard nie je kúzelným elixírom, ktorý zázračne uzdraví vaše srdce po prvej dávke. Naopak, chceme vám ponúknuť prostriedok na jeho dlhodobú podporu. Neobľubujeme prázdne sľuby, ale radi zdôrazňujeme, že ak existuje výživový doplnok, ktorý môže pomôcť, je to Cardio Guard – komplex prírodných vitamínov na srdce.

Sme presvedčení, že zvýšenie energie, silné a zdravé srdce a život bez obmedzení nie sú len snom, ale realitou s podporou Cardio Guardu.

Nečakajte na zajtrajšok

Objednajte Cardio Guard ešte dnes a investujte do srdca – najdôležitejšieho hrdinu vo vašom živote. Zaslúži si to.