Posilnenie imunity

Imunita je základom nášho zdravia. Reakcia tela na baktérie a vírusy určuje ako dlho sme chorí, či útoky na náš organizmus bude mať väčšie následky alebo ich ani nezaregistrujeme. Chcete poznať vzorec pre posilnenie imunity, ktorý zaručene funguje?

Pre posilnenie imunity je dôležitá rýchlosť reprodukovať obranný mechanizmus

Najideálnejším riešením je kolostrum nachádzajúce sa v materskom mlieku v ktorom sú nukleotidy. Ich význam je pre posilnenie imunity kľúčový: 

  1. Stimulujú rast buniek. Pomáhajú stimulovať rast a delenie buniek v imunitnom systéme, vrátane buniek imunitnej reakcie ako sú B-lymfocyty, T-lymfocyty a makrofágy.
  2. Podporujú tvorbu protilátok, čo je dôležité pre efektívnu odpoveď imunitného systému na patogény.
  3. Chránia sliznice v tráviacom a dýchacom systéme, čím prispievajú k prevencii pred infekciami.
  4. Podporujú metabolizmus. Nukleotidy môžu ovplyvňovať energetický a metabolický stav buniek, čo je dôležité pre ich správnu funkciu.

Telo dospelého človeka si nevie nukleotidy vyrobiť

Našťastie kvalitné výživové doplnky pre posilnenie imunity vám s týmto problémom pomôžu a nedostatok nukleotidov vyriešia. Vaše telo posilnené nukleotidmi pre množenie buniek sa bude po športovej aktivite ľahšie regenerovať, imunitná reakcia bude rýchlejšia a rany sa budú hojiť v zázračne krátkom čase. 

Vyberajte si len najlepšie doplnky na posilnenie imunity, ktoré obsahujú extrakty najkvalitnejších buniek z materského mlieka.

Ako posilniť imunitu? S Healie Immune Code

Healie Immune Code je výnimočný extrakt obsahujúci zložky materského mlieka - kolostra (nukleotidy) s preukázateľnou účinnosťou. Spĺňa najvyššie požiadavky pre zrýchlenie vašej imunity, zlepšenia regenerácie a hojenia rán.

Zaobstarajte si Immune Code ešte dnes a začnite cestu k silnejšej imunite.