Hrubé črevo potrebuje kolagén

Obranný mechanizmus si každý z nás tvorí po svojom. Niekto sa zdravo stravuje, ďalší dôveruje vitamínom a výživovým doplnkom. Obidva postupy sú správne, aby však boli skutočným prínosom, musí mať telo jeden základný predpoklad – zdravé hrubé črevo.

Vaša imunita začína v hrubom čreve

Všetko čo do seba „dostanete“ musí spracovať hrubé črevo. Ak je poškodené, nedokáže prijímať vitamíny, minerály a stopové prvky potrebné pre vašu imunitu.

Hrubé črevo môže byť poškodené zápalovým ochorením, infekciami, dlhodobou zápchou alebo hnačkou a, samozrejme, rizikovými faktormi ako je fajčenie, nadmerná konzumácia alkoholu, nezdravá strava a sedavý životný štýl.

Stavebným prvkom pre opravu hrubého čreva je kolagén

Kolagén je súčasťou všetkých mäkkých častí tela. Žiaľ, s pribúdajúcim vekom si ho naše telo vytvára menej takže jeho doplnenie je nevyhnutné.

Naše telo ho použije na opravu hrubého čreva vďaka čomu vyriešite niekoľko problémov:

  • skončia sa problémy s príjmom potravy,
  • toxický odpad sa začne dostávať z tela,
  • zlepší sa prísun energie,
  • telo začne efektívne spracovávať potrebné látky,
  • zvýši sa imunita,
  • trávenie sa stabilizuje.

Podporte svoje hrubé črevo kvalitným kolagénom Healie

Healie Collagen Premium Quality s keratínom je bio aktívny a hydolizovaný rybí kolagén v špeciálnej Helix štruktúre s kombináciou kolagénu I,II a III typu. Nielenže má vynikajúcu chuť, ale obsahuje zložky s klinicky preukázateľnou účinnosťou, čo ho výrazne odlišuje od konkurenčných výživových doplnkov.