Čistý kolagén na kĺby

V prípade kolagénových výživových doplnkov sa šetriť neoplatí. Lacné kolagény bez certifikovaného pôvodu môžu obsahovať ťažké kovy, rôzne prídavky ako umelé farbivá, konzervanty a ich účinnosť klesá úmerne s ich cenou. Čistý, natívny bio aktívny kolagén na kĺby sa vyznačuje vysokou absorpciou a maximálnou mierou prijatia účinných látok telom, vďaka čomu dosiahnete požadované výsledky v čo najkratšom čase. Rozdielov medzi bežným kolagénom a čistým kolagénom na kĺby je viac.

Výhody čistého kolagénu na kĺby

  • Maximálna bioaktivita
    Vďaka patentovanej technológii spracovania si čistý kolagén na kĺby zachováva prirodzenú štruktúru a bioaktivitu, čím umožňuje telu jeho prijatie, efektívne vstrebávanie a využitie.
  • Rýchle výsledky
    Už v priebehu 4-6 týždňov užívania čistého kolagénu na kĺby pocítite zmiernenie bolestí kĺbov, lepšiu elasticitu a hydratáciu pleti, spevnenie nechtov a vlasov.
  • Univerzálne použitie
    Čistý kolagén sa ľahko rozpúšťa a môžete ho pridať do smoothies, jogurtov, či jednoducho zapiť vodou. Telo samo takýto kolagén presunie tam, kde je najviac potrebný a zmeny pocítite vo veľmi krátkom čase. Zacelí praskliny v chrupavke, prasknuté šľachy, zlepší pružnosť a hybnosť, telo sa regeneruje oveľa ľahšie po športovej aktivite.
  • Bezpečnosť a čistota
    Certifikovaný pôvod kolagénu zaručuje, že ryba žila v čistých vodách, neprijala počas svojho života nebezpečné ťažké kovy. Spracovanie prebieha v čistých priestoroch s dôrazom na udržanie bioaktivity.
  • Mikronizácia
    Mikronizácia na viac ako 4000 daltonov rozbíja príliš veľkú molekulu kolagénu na jednotlivé peptidy a tie sa potom pomocou Vitamínu C vstrebávajú cez steny hrubého čreva. Morský kolagén typ II je súčasťou kĺbov, chrupaviek, šliach a teda je nevyhnutný pre športovo založených ľudí. 

Môže byť niečo lepšie ako čistý kolagén?

Samozrejme: kolagén získaný z čisto prírodných zdrojov doplnený o dôležité zložky s klinicky preukázateľnou účinnosťou. Healie Collagen Typ II obsahuje čistý natívny morský bio kolagén typu II, chondroitín, glukosamín, vitamín C a kyselinu hyalurónovú. Jeho účinky sú klinicky overené a svedčia o tom aj pozitívne výsledky našich klientov.

Chondroitín a glukosamín sú látky známe svojimi protizápalovými a ochrannými vlastnosťami pre kĺby. Chondroitín pomáha udržiavať vlhkosť v tkanivách a glukosamín podporuje tvorbu a opravu chrupavky. Vitamín C je dôležitý pre prijatie a tvorbu kolagénu, čo môže pomôcť udržiavať zdravie kĺbov a tkanív a účinnosť Healie Collagen-u pomáha zvýšiť aj kyselina hyalurónová, ktorá udržiava v kĺboch vlhkosť a lubrikáciu.

Vďaka svojej čistote a účinnosti je čistý kolagén nenahraditeľným doplnkom pre každého, kto túži po zdravých kĺboch. Investujte do svojho tela, hľadajte kolagén, o ktorého pôvode viete všetko, ako bol spracovaný, či je natívny (bioaktívny) a doprajte si tú najlepšiu starostlivosť. Vaše kĺby, pleť, vlasy a pokožka sa vám odmenia.

Podporte svoje kĺby čistým kolagénom Healie

Healie Collagen Typ II na kĺby je najúčinnejšia komplexná zmes kolagénu typ II a vitamínov pre výživu kĺbov.Nielenže má vynikajúcu chuť, ale obsahuje zložky s klinicky preukázateľnou účinnosťou, čo ho výrazne odlišuje od konkurenčných výživových doplnkov.